OKULUMUZDA YENİ BİR eTwinning PROJESİ BAŞLIYOR

Sevgili Öğrenciler ve Sevgili Veliler,

Okulumuzda "YUVAMIN ŞAPKASI VAR ( MY HOUSE HAS A HAT ) " adında bir e-Twinning projesi başlıyor .

Projemizi İspanya, Polonya ve Romanya ile  Türkiye’den Denizli, Bursa, Giresun illerimizden ortak okullarla yürüteceğiz.

Bu projede, çocuklarımız doğayı ve iklimi keşfetmek için renkli çatılarla dolu bir dünyaya adım atacaklar.

Güneşli günlerde parlayan çatılar, yağmurlu günlerde damlaları yakalayan çatılar ve rüzgarlı günlerde dans eden çatılar... Hepsi çocuklarımızın hayal dünyasında can bulacak!

Proje kapsamında çocuklarımız, el becerilerini geliştirecek, doğayı daha yakından tanıyacak ve yaratıcılıklarını keşfedecekler.

29.02.2024 52

29-02-2024

Adres:
MİMAR SİNAN MAH. SELMANI PAK CAD. HATTAT İSMAİL HAKKI İ.Ö.O. BLOK NO 54 İÇ KAPI NO 1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL