Hattat İsmail Hakkı İlkokulu

Vizyon: Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Bizler , idareci ve öğretmenler olarak , gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde , öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir kişi olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışmak. Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda; kendisine ve ülkesine sorumlu, düşüncelerini özgürce ifade edebilen ; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen , mutlu ve çevreye duyarlı kişiler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 14:40
Isınma: Doğal Gaz Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e Twinning , Harazmi

Telefon - 0 216 492 12 56

WEB - https://uskhattatismailhio.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. SELMANI PAK CAD. HATTAT İSMAİL HAKKI İ.Ö.O. BLOK NO 54 İÇ KAPI NO 1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tüm Gün

Yerleşim Yeri - HATTAT İSMAİL HAKKI İLKOKULU MİMAR SİNAN MAH. SELMANI PAK CAD. NO: 54 İÇ KAPI NO: 1 ÜSKÜDAR / İSTANBUL